Известие

Collapse
No announcement yet.

Интересувам се от...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Знаех си! Мерси.
    Ако в края на годината съберете всички презервативи, които сте използвал и успеете да направите автомобилна гума от тях с гордост можете да я наречете GOODYEAR!
    Alfa Romeo 166 2.0 TS + А-95Н LPi

Comment

• Първоначално публикувано от pinko Покажи съобщение
      Тази антенка е за вградения GSM.
      Добре де това означавали че след като нямам телефон в колата и място за карта на таблото , а имам антенка мога да си сложа тел. ?
      Alfa Romeo is a wonderful way of life!

Comment

• Първоначално публикувано от pinko Покажи съобщение
        Тази антенка е за вградения GSM.
        Аз знам че е за навигацията. ГСМ-а не му трябва антена там за да лови.
        безплатни обяви
        Моята 166

Comment

• Първоначално публикувано от ACEHOB Покажи съобщение
          Аз знам че е за навигацията. ГСМ-а не му трябва антена там за да лови.
          Точно! Тази за телефона ако не се лъже е към тази за радиото
          Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
          Alfa Romeo 166 2.4 JTDm '05

Comment

• Кажете на колко да си помпя задните и предните гуми лятото и зимата. За 16ки по каталог.
            Ако в края на годината съберете всички презервативи, които сте използвал и успеете да направите автомобилна гума от тях с гордост можете да я наречете GOODYEAR!

Comment

• Първоначално публикувано от EMo0o Покажи съобщение
              Точно! Тази за телефона ако не се лъже е към тази за радиото
              колеги трябва ми двигател за 156

Comment

• 0878883443 Търси Жоро , мисля че при него се продаваше един 2.4 Ама въпроса ти не е за тази тема мисля , че и за този раздел

---------- Post added at 14:56 ---------- Previous post was at 14:55 ----------

Първоначално публикувано от achkar Покажи съобщение
                Кажете на колко да си помпя задните и предните гуми лятото и зимата. За 16ки по каталог.
                Принципно ги дават на 2.2 ама аз ги правя на 2.3-2.4 и съм по-доволен така - 205/55-16

Comment

• Първоначално публикувано от EMo0o Покажи съобщение
                  0878883443 Търси Жоро , мисля че при него се продаваше един 2.4 Ама въпроса ти не е за тази тема мисля , че и за този раздел

---------- Post added at 14:56 ---------- Previous post was at 14:55 ----------

Принципно ги дават на 2.2 ама аз ги правя на 2.3-2.4 и съм по-доволен така - 205/55-16
                  И 4тях ли 2.2?

Comment

• Първоначално публикувано от achkar Покажи съобщение
                    И 4тях ли 2.2?
                    Ами аз всичките ги правя 2.4 и съм екстра иначе попринцип ги дават 2.2 задни и 2.3 предни , ама ми се струват мекички .. на 2.4 ми лепят идеално

Comment

• А аз от...
                      Alfa 156 1,8 TS 2001

Comment

• Първоначално публикувано от achkar Покажи съобщение
                        Кажете на колко да си помпя задните и предните гуми лятото и зимата. За 16ки по каталог.
                        Налаягането в гумите отпред и отзат е еднакво 2,3 - при празен автомобил до 2,7 при пълно натоварване!
                        Alfa 155 1.8 92g. - Винаги в сърцето ми.
                        Alfa 166 2.0 T.S. 2000g. - Перфектната кола!
                        "If the sun refused to shine, I would still be loving you.
                        When mountains crumble to the sea, there will still be you and me."

Comment

• 166

Колега,за двигател италианките са нр.1,скоро беше казано,че за двигател 1-во място е на Фиат производството за 2011г. така че не ги омаскарявай.
                          Алфа Ромео 159

Comment

Working...
                          X